eToro Logo

eToro aktier: en dybdegående guide til aktiehandel hos eToro

Din ekspert
Gyula L.
Fakta kontrolleret af
Tamás D.
Opdateret
mar. 2024
Personligt testet Personligt testet
Data-drevet Data-drevet
Uafhængig Uafhængig

Aktiehandel på et øjeblik

Ansvarsfraskrivelse
Denne side blev oprettet ved hjælp af AI-assisteret oversættelse. Læs den originale menneskeskrevne engelske version, eller send eventuel feedback, du måtte have, til [email protected].
Original version

Køb og salg af aktier er nok den mest almindelige form for investering, og med eksplosionen i antallet af online mæglere de seneste år, kan næsten alle investere i aktier. Du behøver ikke en stor mængde penge for at begynde at investere i et selskab; hverdagens investorer gør det med $100 eller mindre.

eToro kunder har adgang til rigtige aktier, hvilket betyder, at de kan købe og sælge aktier hos denne online mægler. Følg disse nemme trin for at begynde at købe aktier hos eToro:

  1. Åbn en investeringskonto hos eToro
  2. Overfør penge til din konto
  3. Find en aktie eller ETF, som du vil købe på handelsplatformen
  4. Køb aktie(r) eller ETF(er)
  5. Gennemgå dine positioner regelmæssigt
  6. Sælg efter eget skøn

Hvis du er kunde hos eToro, kan du handle både aktier og aktie-CFD'er. Bemærk, at CFD'er (kontrakter for forskel) er derivatprodukter, der indebærer en højere grad af risiko.

Hvis du køber en CFD, spekulerer du i prisbevægelser uden at købe det faktiske aktiv. For eksempel, hvis du køber en Tesla-aktie CFD, og Teslas aktiekurs stiger, så vil værdien af din CFD også stige. Hvis dette er første gang, du overvejer at åbne en CFD-position, anbefaler vi, at du tjekker vores ekspertguide til CFD-handel.

Ligesom ved køb af faktiske aktier, skal du åbne en konto hos eToro, fylde den op, vælge de CFD'er, du ønsker at købe, købe dem, tjekke dine positioner regelmæssigt og sælge, når det er belejligt.

Ansvarsfraskrivelse: 77% af detailinvestorers konti taber penge ved handel med CFD'er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at løbe den høje risiko for at miste dine penge.

CFD'er kan være en god idé for kortsigtede handlende, men husk, at disse instrumenter har mange ulemper: for eksempel skal du betale mægleren en finansieringsafgift, så længe du holder CFD'en. Denne afgift kan løbe op i et betydeligt beløb, hvis du holder CFD'en i flere uger.

Bortset fra nogle få særlige tilfælde kan det være en bedre langsigtet strategi at investere i rigtige aktier i stedet for CFD'er.

BrokerChooser score
4.8 4.8 /5
Besøg mægler
eToro USA LLC; Investments are subject to market risk, including the possible loss of principal

Hvilke aktier kan du handle hos eToro?

eToro giver adgang til 17 børser for handel med rigtige aktier.

Følgende tabel indeholder et skøn over antallet af aktier tilgængelige hos eToro og dets nærmeste konkurrenter. Nogle mæglere, der tilbyder adgang til NYSE og Nasdaq, fokuserer på de største navne og har måske ikke nogle mindre virksomheder på listen. Andre mæglere giver dig mulighed for at handle alle aktier noteret på den respektive børs, hvilket giver dig mere fleksibilitet i opbygningen af din investeringsportefølje.

Oversigt over aktiemarkedet og aktietilgængelighed
XTB
Antal aktiemarkeder
17 15 17
Ca. antal aktier
3,204 9,200 3,439

Data opdateret den 13. marts 2024

Se følgende tabel for detaljer om handel med amerikanske aktier hos eToro.

På grund af begrænset handelsaktivitet har aktier normalt større prisudsving og bredere bud-ask-spreads i løbet af udvidede timer sammenlignet med standardmarkedstider.

eToro US-aktiemarkedsdetaljer
XTB
Antal aktiemarkeder
17 15 17
Antal aktier
2,000 1,530 2,022

Data opdateret den 13. marts 2024

Hos eToro har du adgang til 2,000 aktie-CFD'er.

Oversigt over CFD-markedet og tilgængelighed af aktie-CFD'er
XTB
Antal tilgængelige aktie CFD'er
2,000 1,530 2,022

Data opdateret den 13. marts 2024

Handelsomkostninger hos eToro mægler

Handel med aktier indebærer en række mæglergebyrer, som kan opdeles i handels- og ikke-handelsgebyrer. Handelsgebyrer er direkte knyttet til en handel og inkluderer normalt provisioner, spreads, finansieringsrater og konverteringsgebyrer. Ikke-handelsgebyrer er gebyrer, der ikke er direkte relateret til handel, såsom udbetalingsgebyrer eller inaktivitetsgebyrer. Når du handler med aktier, er de vigtigste gebyrer provisioner. For en mere detaljeret opdeling af omkostninger relateret til investering, tjek vores dybdegående vejledning til mæglergebyrer.

Når det kommer til handel med rigtige aktier hos eToro, er provisionerne Lav sammenlignet med alle mæglere, vi har gennemgået på Brokerchooser. De følgende tabeller indeholder de vigtigste gebyrer relateret til aktiehandel og de gebyrer, som konkurrenterne til eToro opkræver.

Vi har beregnet gebyrerne for en imaginær handel med $2.000 værdi af aktier på amerikanske, britiske, Hongkong og tyske børser. Vi har konverteret GBP, HKD og EUR handelsgebyrer til USD for bedre sammenligning.

eToro aktie- og ETF-provision for en $2.000 handel
XTB
$2000 handel på NYSE/NASDAQ
$0.0
$0.0
$0.0
$2000 handel på LSE
$0.0
$0.0
$0.0
$2000 handel på en tysk børs
$0.0
$0.0
$0.0
$2000 handel på Hong Kong børsen
-
-
-

Data opdateret den 13. marts 2024

For at beregne CFD-gebyrer sammenlignede vi mæglere ved at beregne alle gebyrerne for en typisk handel med udvalgte produkter. Vi valgte populære instrumenter, der bedst afspejler CFD-handelsgebyrer:

  1. Aktie-CFD'er: Apple og Vodafone (UK)
  2. Aktieindeks-CFD'er: S&P500-indekset (SPX) og EURO STOXX 50-indekset

Vi beregnede disse simulerede handler ved hjælp af en gearet CFD-position, som vi holdt i en uge, før vi solgte den. Følgende tabel indeholder de vigtigste gebyrer, vi pådrog os.

Vi åbnede en $2.000 position eller EUR/GBP-ækvivalenten. Gearingen, vi brugte, var 20:1 for aktieindeks-CFD'er og 5:1 for aktie-CFD'er. Disse catch-all benchmark gebyrer inkluderer spreads, provisioner og finansieringsomkostninger for alle mæglere.

eToro gebyr oversigt for aktie-CFD-handler
XTB
Apple aktie CFD
$8.5 $14.6 $9.4
Vodafone aktie CFD
-
$14.8 $11.5
S&P 500 indeks CFD
$3.7 $1.4 $1.4
Europe 50 indeks CFD
$4.4 $2.0 $4.2

Data opdateret den 13. marts 2024

Nu skal vi se på ikke-handelsgebyrer. De fleste online mæglere opkræver ikke et konto gebyr eller indbetalingsgebyrer, men inaktivitetsgebyrer og udbetalingsgebyrer er mere almindelige.

eToro gebyr oversigt for ikke-handelsgebyrer
XTB
Kontoafgift
Nej
Nej
Nej
Inaktivitetsgebyr
Ja
Nej
Ja
Indbetalingsgebyr
$0
$0
$0
Udbetalingsgebyr
$5
$0
$0

Data opdateret den 13. marts 2024

Minimum indbetaling for handel med aktier hos eToro

Den minimale indbetaling for at åbne en mæglerkonto hos eToro er $10. Du kan se i tabellen nedenfor, hvordan dette beløb står imod de nærmeste konkurrenter af eToro.

Minimumsbeløb, der kræves for at åbne en konto hos eToro vs dets konkurrenter
XTB
Minimum indbetaling
$10
$1
$0

Data opdateret den 13. marts 2024

Margin vs kontantkonti hos eToro

Kunder kan åbne en margin konto hos eToro. Disse konti giver dig mulighed for at låne penge fra mægleren og købe flere aktier, end hvad din faktiske kontantbalance ville dække. Du skal bruge en margin konto, hvis du vil shorte individuelle aktier eller ETF'er (dvs. satse på prisfald). Margin konti kræver en minimumssaldo. Hvis du beslutter at bruge denne funktion, skal du betale følgende margin rente på din negative kontantbalance.

eToro årlige marginrentesatser
XTB
USD margin rate
8.3%
-
-
EUR margin rate
-
-
-
GBP margin rate
-
-
-

Data opdateret den 13. marts 2024

BrokerChooser score
4.8 4.8 /5
Besøg mægler
eToro USA LLC; Investments are subject to market risk, including the possible loss of principal

Bundlinje

Mens køb af aktier og ETF'er kan vise sig at være en af de bedste langsigtede investeringer, indebærer det også en række risici. Ud over uforudsigelige markedsbevægelser omfatter de mest almindelige risici at vælge den forkerte mægler, ikke diversificere din portefølje og investere i dårlige aktier. For at undgå nogle af disse faldgruber, skal du tjekke vores guide om styring af risici relateret til handel med aktier.

Vi anbefaler kun kvalitetsmæglere, så du kan være sikker på, at ingen af de online mæglere, der er opført her, er svindel. For at være sikker tjekker vi cirka 20 sikkerhedsrelaterede kriterier, såsom regulering, investorbeskyttelsesbeløb og mæglerens økonomiske gennemsigtighed. Endelig regulerer mindst en top-tier finansiel myndighed alle de mæglere, du kan finde på BrokerChooser.

Hvis du vil læse vores fulde anmeldelse af eToro, inklusive gebyrer, indbetalingsmuligheder og platformanmeldelser (som web og desktop), besøg eToro anmeldelse.

Check out this short video for a behind-the-scenes peek into how our experts personally test and evaluate brokers.

Har du spørgsmål?
Engagér dig med vores voksende fællesskab af handlende og investorer som dig for at finde dine svar.
Tilmeld dig nu

Yderligere læsning

Author of this artikel

Gyula Lencsés, CFA
Gyula Lencsés, CFA

Mester i Broker Brilliance | Aktiemarked • Råvarer • Markedsanalyse

Gyula er en tidligere analyseekspert og indholdsleder hos BrokerChooser. Med over et årti i finanssektoren ledede han indholdsskabelsen hos BrokerChooser og personligt evaluerede han nogle af vores mere end 100 opførte mæglere. Han åbnede konti med rigtige penge, udførte transaktioner og interagerede med kundeservice, hvilket gav førstehåndsbedømmelser. Før BrokerChooser forvaltede han investeringsfonde i formueforvaltning, handlede med aktier, ETF'er, obligationer, råvarer, forex og derivater. Hans mål: at forenkle jagten på topmæglere i et dynamisk investeringslandskab.

Alt hvad du finder på BrokerChooser er baseret på pålidelige data og upartisk information. Vi kombinerer vores 10+ års finanserfaring med læsernes feedback. Læs mere om vores metode.

Besøg eToro eToro USA LLC; Investments are subject to market risk, including the possible loss of principal
×
I'd like to trade with...